Oldalak

2015. szeptember 10., csütörtök

Steffi

Erre a tanévre úgy döntöttem, hogy Hans Hase-t szabadságra engedem. Jó néhány éve szórakoztattuk már együtt a gyerekeket, úgyhogy itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak: Hans Hase bőröndöstül, mindenestül családlátogatásra utazott. Még nem tudom, meddig marad. Az viszont biztos, hogy ebben az évben sem maradhatnak a gyerekek játszópajtás nélkül, úgyhogy idén végre ők is megismerkedhetnek Steffifel, a strucckislánnyal. Zsófi megvarrta Steffi kesztyűbáb változatát is, úgyhogy indulhat az idei móka Steffivel!
Készül/t  a strucchoz sok kiegészítő, mese, feladatlap, mindenféle, de ezeket majd később mutatom, kipróbálás után, egy csomagban.
Steffi egyébként ma debütált, a tágranyíltszemszélesmosoly arckifejezésekből ítélve sikeresen. Együtt tornáztunk vele, mivel szegénynek még nincs saját lakhelye, így kicsit szűkösen volt a táskám alján. Repülni is tanítottuk a Schwungtuch-hal (Na nem vagyok biztos benne, hogy ezt így kell írni. Bocsi!), merthogy szegényke nem tud repülni. Szóval szerintem jól szórakoztunk, és bizonyára még sokszor jókat fogunk.
Herzlich Willkommen Steffi! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése